BASKALE.NETGOO
BASKALE.NETGOO
BASKALE.NETGOO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BASKALE.NETGOO

BLUE-MOON-HACKERTEAM

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Delphi Derleyicileri Başlığı
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Paz Şub. 20, 2011 12:53 am tarafından byhuysuz

» Modemi hızlandırma
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1C.tesi Şub. 19, 2011 2:17 pm tarafından byhuysuz

» Visual Studio 2010 Yükle Sadece [10mb]
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1C.tesi Şub. 19, 2011 12:16 pm tarafından byhuysuz

» Adobe'nin Bütün Versiyonları İçin Crack
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Salı Şub. 15, 2011 9:25 pm tarafından byhuysuz

» 1st javascript Editor Professional Edition v5.1 | 8.11 Mb
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Salı Şub. 08, 2011 3:35 pm tarafından byhuysuz

» 30 Sn'de [Pc Çökertme + Panzehir]
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Şub. 07, 2011 4:13 pm tarafından byhuysuz

» Java Görsel Eğitim Seti
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 9:32 pm tarafından admin

» Programlamaya Nereden Baslamali?
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 9:30 pm tarafından admin

» C / C++ E-Book Paylaşımı
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 9:29 pm tarafından admin

» C dilinde basit bir mayın tarlası programı
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 9:05 pm tarafından admin

» Delphi 7 Katılımsız Full | 150mb |
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:58 pm tarafından admin

» Delphi 1
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:57 pm tarafından admin

» İnternetle İlgili Doğru Sanılan Efsaneler
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:54 pm tarafından admin

» Tek Tip Şarj Cihazı Dönemi Başlıyor ..
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:53 pm tarafından admin

» Türk mucitten 7 boyutlu sinema
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:52 pm tarafından admin

» Schrödinger’in Kedisi | Hem Ölü Hem Canlı
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:51 pm tarafından admin

» Win Vista Püf Noktaları ve Optimizasyon
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:48 pm tarafından admin

» Bölüm İndex
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:47 pm tarafından admin

» Win 7 Püf Noktaları ve Optimizasyon
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:45 pm tarafından admin

» Win Xp Püf Noktaları ve Optimizasyon
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:44 pm tarafından admin

» Yeni Güvenlik Uygulamalarımız (2010)
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:43 pm tarafından admin

» Önemli Olan Güvenlik İse?
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:42 pm tarafından admin

» Perl ve Python Exploit Bilgisi (Bug-Res)
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:41 pm tarafından admin

» Sonu Olmayan Bir Hack Dökümanı Bug-Res
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:40 pm tarafından admin

» Hacking Interface Kitabı - X-Master
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:38 pm tarafından admin

» Bug Nedir? Nasıl Oluşur/Bulunur? Bug-Res
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Ptsi Ağus. 09, 2010 8:37 pm tarafından admin

» Gerçek Pc Hızlandırma(Uçak Gibi)
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Cuma Ağus. 06, 2010 8:46 pm tarafından admin

» 50 Adet Hack Videosu Türkçe [Videolar]
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Cuma Ağus. 06, 2010 8:45 pm tarafından admin

» İndexinize Bilgisayarınızdan Arka Plan Müziği||Mr.SoLucaN
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Cuma Ağus. 06, 2010 8:44 pm tarafından admin

» Hatırlamadığınız Şifreyi Kırın! 2010
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Cuma Ağus. 06, 2010 8:41 pm tarafından admin

» Adsl Hack - Adsl Hackleme - Adls Hack 2010
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Cuma Ağus. 06, 2010 8:01 pm tarafından admin

» 2009 Full Anti-Virus Programları
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Cuma Ağus. 06, 2010 7:58 pm tarafından admin

Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum

FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM

YazarMesaj
yeni-nesil-ajan
Süper Mod
Süper Mod
yeni-nesil-ajan

Aktiflik :
FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Left_bar_bleue0 / 9990 / 999FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Right_bar_bleue

FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Empty
MesajKonu: FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM   FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM Icon_minitime1Perş. Eyl. 04, 2008 8:58 pm

fotomontaj programı

Bu harika program ile istediğiniz şekilde kolayca fotomontaj yapabileceksiniz

Programin açilis ana sayfasi ''START'' butonu ile devam edin...

FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM 138

1.Burada fotomontaj yapacagimiz ana resimi seçiyoruz.
Bu resim isterseniz programin içindeki sol taraftaki hazir çesitli kategorilere ayrilmis resimlerden olabilir.
(NOT : Hazir resimleri kullanabilmek için bir defaliga mahsus,programin resimleri netten indirmesi lazim 2-3 saniyede iniyor.)
Istersenizde bilgisayarinizdaki herhangi bir resimde olabilir.(Sag üstteki ''From my Hard Disk'' yazan yerden)
''Continue'' butonu ile devam ediyoruz.

FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM 212

.Bu asamada montajda kullanacagimiz yüzün,karakterin resmini seçiyoruz.
Buda bir önceki bölüm gibi isterseniz bilgisayarinizdaki bir resim olabilir
Veya ''From The Web'' butonundan netten resim arayabilirsiniz.
''Continue'' butonu ile devam.

FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM 312

3.Burada ise montajda kullanacagimiz yüz veya bas resmini ölçekleyip
''Continue'' butonu ile devam ediyoruz.

FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM 412

4.Bu asamada bir önceki bölümde ölçekleyip kesip aldigimiz yüz veya bas resmini,yardimci araç
vasitasiyla kenarlarini temizleyip,kulanilir hale getiriyoruz.Burada dikkat edilecek husus.
Montajda kullanacaginiz ana resimdeki pozisyondur.Bunun için bazen sade yüz kesimi
yeterli olurken,bazende tüm bas resmi daha iyi sonuç veriyor.Bunun kararini deneyip
yanilma yöntemi ile kendiniz vermelisiniz.
''Continue'' ile devam

FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM 510

5.Bu asamada resimdede görüldügü gibi kullanacagimiz yüz veya bas resmi hazir.
simdi bu yüz resmini en üstteki yardimci butonlar sayesinde

5.Bu asamada resimdede görüldügü gibi kullanacagimiz yüz veya bas resmi hazir.
simdi bu yüz resmini en üstteki yardimci butonlar sayesinde

< src="https://2img.net/r/ihimizer/img219/2076/62mg.jpg" alt="" border="0">

FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM 611

FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM 710

.En son asamada ise en uygun sekli yakaladiginiz zaman,alttaki ''Save Picture'' butonu ile yaptiginiz çalismayi kaydetmek.

FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM 810

http://www.resimliprogram.com

EĞER O PROGRAM OLMADIYS LÜTFEN DİĞR PROGRAMI DENEYİN

FOTOMONTAJ NASIL YAPILIR PROGRAMI VE RESİMLİ ANLATIM 24517a10

Programlar indir Oyunlar Download Videolar izle Haberler TURK3 ® » Programlar - Software » fotomontaj programı funphotor 7.22

fotomontaj programı funphotor 7.22
25 Ekim 2007 22:01 fotomontaj programı funphotor 7.22 Okunma: 139347 Programlar - Software

fotomontaj programi funphotor 7.22 zeallsoft funphotor eglenceli, kullanimi kolay bir fotograf duzenleme programi. programin icine kendinizi, arkadaslarinizi ve ailenizdekileri yerlestirin! yuzleri ve vucutlari degistirin :d Ornegin bu programla kendinizi kolaylikla bir astronota cevirip bunu poster haline getirebilirsiniz. Ozellikle fotograf sakalari yapmak isteyenler icin vazgecilmez uygulama! funphotor dijital kameranizla fotograf almaniza da olanak sagliyor. metin duzenleyicisi resimlere renkli basliklar ve ilgi cekici aciklamalar eklemek icin tasarlanmis. fotograflarinizi dort adimda istediginiz sekle sokabilirsiniz! funphotor ile sadece yapmak istediginiz seye karar verin. gercekten yapamayacaginiz sey yok diyebiliriz. ayrica programin icinde bulundurdugu sablonlarla tebrik kartlari hazirlayabilir, gonderdiginiz kisileri gulmekten catlatabilirsiniz.

Turk3.org Editor Notu = fotomontaj programi funphotor 7.22 Download Ettikten sonra Lutfen Virus Taramasindan geciriniz. Biz fotomontaj programi funphotor 7.22 Programi Yazari degiliz ve Sorumlulukda kabul etmeyiz. fotomontaj programi funphotor 7.22 Yazilimi yapan kisi veya kurulus sorumludur.

Program yapimcisi - https://baskale.yetkin-forum.com/- Programi indirmek icin buraya tiklayiniz

fotomontaj programı funphotor 7.22

Sitemizde Crack, Şifre , Patch, Key, Serial, vs. Yasadışı İçerik Yoktur. NO WAREZ

fotomontaj programı funphotor 7.22 Benzer Sayfalar:

Fotomontaj Programı Face On Body 2.04
BRs PhotoArchiver
IphotoDVD
Ulead PhotoImpact
Photo Effects
Photo DVD Slideshow
Noiseware Professional Edition
Preclick Silver Photo Organizer
Webwizzard-Gallery
Icon Processor

fotomontaj programı funphotor 7.22 Linkini Paylaşın :

Etiketler: fotomontaj programı funphotor 7.22 , funphotor , programi , fotomontaj , fotograf , Programi , kendinizi , istediginiz , programin , yapmak , hazirlayabilir , kartlari , gonderdiginiz , gulmekten , Download , catlatabilirsiniz , tebrik , kisileri , diyebiliriz , verin , karar

Bilgi
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.

Arama Bulma Şeysi Smile

Yeni Eklenen 20 Konu
» Absolute MP3 Splitter Con...
» SUPERAntiSpyware 4.21.100...
» Virtual CloneDrive 5.4.0....
» TheWorld Browser 2.3.0.3 ...
» Miranda IM 0.7.10 Çoklu S...
» Orbit Downloader 2.7.5
» NVIDIA BIOS Editor NiBiTo...
» ChrisTV Online 3.05
» CuteFTP 8.3.2 Build 09.02...
» System Mechanic 8.0.1.5