[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]padişahlığı anımsatmakla ilgisi olmayan olaydır. gövde gösterisi demek de yanlıştır.
zira hanedan mensupları yurt dışına giderken ****** kimseyi suçlamamıştır. olabilecek riskleri sıraladıktan sonra gerekirse onur iadesi yapılacağını da söylemiştir. çünkü resmi anlamda suç işlemeden kimsenin yurt dışına süresiz çıkarılması doğru değildir.hanedan mensupları da bu bilinç ile razı edilmiştir. dikkat edin zorla değil rıza ile yapılmıştır.
tamam osmanlı birçok hata yapmış halkını ezmiş, türklüğü küçük düşürmüş, özgür düşünce sağlamamış falan filan ama bu kadar da anlamsız eleştiri yanlış olmaktadır.
ne gövdesi ne gösterisi ???...
trt'nin saçmalamalarından bir yenisi daha ... elbette ki insan doğacağı aileyi, kitleyi, milleti seçemez. ancak suç kendilerinde değil trt'yi babasının çiftliği sananlarda. o arkadaslar da hala bir gövdeye sahip olduklarına, nefes aldıklarına dua etmiyorlar da prenslik, şehzadelik gibi kavramlara bel bağlayıp, ortalarda dolaşıyorlar. elleşmemek lazım, insan hayalleriyle yaşarmış.
tanım : trt'nin bir dünya, türkiye cumhuriyeti ile alakası kalmamış insanı toplayıp, devletin parasını yani benim paramı sağa sola, fuzuli işlere saçmasıdır.
#665297 (montajelemani, 25.09.2006 17:41)
bi dakka... #665297 w tavsiye !?
"ancak gösterdikleriyle kalırlar, icraatları olamaz" kişilerinin devlet televizyonlarında pek matah bir seylermiş gibi gösterilmeleridir.
#665558 (montajelemani, 25.09.2006 19:32)
bi dakka... #665558 w tavsiye !?
en az senin benim kadar bu vatanda bulunmaya hakkı olanların(-ki çok daha fazla hakları var) nâhak yere ülke dışına çıkarılmalarını anlatan belgesel için düzenlenen resepsiyona biçilen paye. sanki düşman ülkeden falan bahsediyoruz. adamlar ecdadımız, nedir bu nefret? onlar başkası değil, bizden. zaman geçti diye mi bunlar? neden merak etmekteyim. vefa denen bir şey var.
#665573 (grand ekinoks, 25.09.2006 19:38)
bi dakka... #665573 w tavsiye !?
(bkz: geldikleri gibi giderler)
#665574 (mmtyvs, 25.09.2006 19:38)
bi dakka... #665574 w tavsiye !?
bu vatanda bulunmaya hakkı olanlar, ancak bu vatan için can verenler ve onların torunlarıdır. ingiliz şilepleriyle defolup kaçanların bu vatanın değil topragına basmak, havasını bile solumaya hakkı yoktur. şerefli insanlar öyle yapar en azından ...
#665580 (montajelemani, 25.09.2006 19:40)
bi dakka... #665580 w tavsiye !?
(bkz: ilkokul tarih bilgileri)
#665599 (abuzittin zelzele, 25.09.2006 19:47)
bi dakka... #665599 w tavsiye !?
"....özellikle fatihten sonra ki 450 yıl boyunca devlet yönetimine türkleri sokmayan, rum, ermeni, yahudi, bulgar, acem, sırp, frenk kadınlarından olmayı soyluluk kabul edip türkleri aşağılayan onlara etrak ı bildrak (kısaca aptal kavim) demeyi tercih eden osmanoğullarının bugünkü temsilcilerinin damarlarında zerre kadar türk kanı taşımadığı, görünüşlerinden bellidir. her biri onlarca ırktan oluşan kan çorbası mevcudiyetleri bugün yeniden türk milletinin üzerinde saltanat mı kurmak istemektedir. bunları ilerleyen zamanlarda göreceğiz..."
her sey iyi güzelde, 450 yıl boyunca devlet yonetimine Turk'u sokmayan, turkleri asagılayan bir yonetim varsa onların torunlarını sucu nedir? Adamı haklı ya da haksız bu ulkeden kovmussun, ya da kacmıs, vehayut sırf "yeni bir devlet kuruluyor ben engel olmayayım" dıye ulkesini terk etmıs -ki bu ihtimal de var- bu insanın torununun torunu "Ya ben Avustralya'ya gittim turkceyi unutmamam lazım, esmer kara kaslı kara gozlu fizigimin degisime ugramaması lazım" mı diyecekti? Bu ulke bazı mefumların hemen cıkar saglamaya yonelik oldugu dusunulur, bu histeri asla bitmemistir bu memlekette. Osmanlı biraz gundeme gelsin "VAy efendim saltanat mı getirilecek" ****** biraz gundeme gelsin "Puta tapıyorsunuz siz, ******'u putlastırmıssınız", "islam gundeme gelsin" "Aman efendim nasıl olur, bunların niyeti seriat!"
Efendi, Adama sormazlar mı "peki senin gazeten niye her ramazan'da uhrevi bir kimlige bürünüyor. islam'ın peygamberlerini ogretmek sadece ramazan'da mı vazife sana? Olay cok bellidir, provakasyona yatkın haber varsa şakk bas sayfadan girer, sonra bunlar ihale alır... Can dundar ne guzel dusunmus, neden bu dunya'da ki en buyuk bayrak bu ulkededir? Cunku pislikleri ancak ortebildigi icin...
#665635 (zabalayn, 25.09.2006 20:07)
bi dakka... #665635 w tavsiye !?
kimse gövde gösterisi yapmamıştır. bu insanlar trt ni gayreti ile toplanmışlardır.bazı arkadaşların artık atalarını tanıma zamanı gelmiştir.bu insanlar bizim özümüzdür.iyi kötü 622 sene bu ülkeyi idare etmişlerdir.89 yılında topkapı sarayını gezen mehmet orhan efendi ye saltanatı özlüyormusunuz geri dönmek istermisiniz diye sorduklarında (kendisi o sıralarda fransa da bir mezarlıkta bekçilik yapmaktaydı) gayet selis bir türkçeyle gelmoorum dönmoorum efendim s...erim tacı tahtı demişti.yani bu insanların sizin sandığınız gibi bir derdi yoktur.ama ecdadımızdır,en azından dedelerinin hatırına saygı duymak gerekir. (bkz: fatih sultan mehmet) (bkz: kanuni sultan süleyman) (bkz: osman gazi) (bkz: orhan gazi) (bkz: II.abdülhamit)